Together we stand with cufflink style

Ons verhaal

Ontstaan vanuit een idee om anderen kansen te kunnen bieden, kansen die wij – veelal – voor lief nemen. Samen maken we de toekomst van anderen een klein beetje mooier.

We hebben ons als doel gesteld dat iedereen die onderdeel uit maakt van de onze keten een feel good feeling moet hebben bij onze producten. Van degene die de producten maken tot de eindgebruiker en verder iedereen die daarbij betrokken is. Met als ultieme doel; anderen te kunnen helpen.

We hebben altijd passie en liefde gehad voor handgemaakte en kwalitatief mooie producten naar uniek ontwerp. Zo ook voor de mogelijkheid om manchetknopen te leveren waar we achter staan en een passie voor hebben. Een sieraad dat je dagelijks kunt dragen, kunt bewaren voor speciale gelegenheden maar ook cadeau kunt geven. Een sieraad in veel verschillende varianten en stijlen. Zo zijn we gekomen tot cufflink.nl. Unieke zelf ontworpen manchetknopen die er gewoonweg nog niet zijn.

De combinatie heeft geleid tot ons motto:  Together we stand with cufflink style

We hebben gepassioneerde lokale kleine producenten als partner die liefde en passie onze ontwerpen maken. Deze lokale ondernemers in Sri Lanka ontvangen een eerlijke prijs voor hun werk. Cufflink.nl staat er voor dat zij hun werk passievol blijven uitoefenen en volhouden.

Aan de andere kant gebruiken we een deel van de opbrengsten om jongeren te ondersteunen en hun dromen uit te laten komen. We doen dit door een bijdrage te leveren aan de scholingskosten van deze jongeren. Zo krijgen ook deze kinderen de mogelijkheid hun passie en dromen tot volle bloei te laten komen. Together we stand with Cufflink style.

Onze sieraden hebben we zelf ontworpen en worden allemaal met de hand gemaakt. Hierdoor is elk paar manchetknoop echt uniek zijn. De manchetknopen worden gemaakt van 100% zilver en zijn verguld met wit goud. Ook de edelstenen zijn hand geslepen. Alle manchetknopen zijn vanuit liefde voor de sieraden gemaakt met het eind resultaat voor ogen.

Word jij onderdeel van het team en help je ons om onze dromen en doelen te realiseren.

Mocht je vragen hebben laat het ons weten via info@cufflink.nl of via 06 42 41 07 20

Het team van Cufflink.nl

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy