manchetknoop met blauwe topaas zilver witgoud

Subtle

Bij een stijlvolle outfit zijn manchetknopen onmisbaar. Draag ze als finishing touch tijdens formele gelegenheden of sjiek casual bij een mooi shirt en goeie jeans. Je onderscheidt je gemakkelijk door het dragen van unieke manchetknopen. Wat is er mooier om dit te doen met echt unieke exemplaren?

De Subtle collectie; een subtiele manchetknoop met een kleine twist. Deze collectie bestaat uit een selectie manchetknopen waar edelstenen op een subtiele wijze (semi) in zijn verwerkt. De edelsteen is facet geslepen waardoor deze een mooie fonkeling heeft en op subtiele wijze iets extra’s geeft bij het dragen.

Manchetknopen van Cufflink.nl worden in eigen huis ontworpen en met de handgemaakt. De sieraden worden gemaakt van zilver (925) en met witgoud (375) verguld voor een blijvend mooie glans. De edelstenen zijn facet geslepen waardoor deze een mooie fonkeling geeft en op subtiele wijze iets extra’s geeft bij het dragen. Door de verscheidenheid aan edelstenen en kleuren is er altijd een passende manchetknoop voor iedereen.

Volg ons op Instagram #cufflink.nl