Our story

Our story

Cufflink.nl is jouw website voor stijlvolle manchetknopen met een eigen karakter. Kwalitatief, hoogwaardig, tijdloos en een lust voor het oog. Unieke sieraden met een eigen karakter. Bij het ontwerp laten we ons mede inspireren door alles dat beweegt. De sieraden worden -volledig met de hand- gemaakt van de mooiste edelmetalen en/of edelstenen. De combinatie eigen ontwerp, handwerk en het gebruik van natuurstenen maakt iedere manchetknoop uniek.

Naast de eigen ontwerpen van Cufflink.nl kun je ook manchetknopen naar jouw eigen ontwerp maken. Zo creëer je jouw unieke manchetknopen met jouw persoonlijke touch. Een prachtig cadeau voor jezelf, geliefde of vriend(in).

Ontstaan Cufflink.nl

Cufflink.nl is ontstaan na een zoektocht naar unieke manchetknopen. Toen de juiste exemplaren niet gevonden werden raakten we in gesprek met lokale edelsmeden in Sri Lanka. Hieruit is een bijzondere samenwerking ontstaan. Met pure passie en uit liefde voor het vak realiseren deze kleinere ondernemers nu de unieke Cufflink.nl ontwerpen.

Together we stand with Cufflink style.

Om het unieke van onze producten kracht bij te zetten benadrukken we dat het gaat om een samenwerking. Eentje waar we trots op zijn. De lokale ondernemers ontvangen een goede prijs voor het unieke handwerk. Hiermee ondersteunen we hen zo goed mogelijk om een solide bestaan uit te kunnen bouwen. Een deel van de opbrengst zetten we in voor educatieve ondersteuning van jongeren in binnen- en buitenland. We dragen bij aan scholing om een betere toekomst te kunnen bieden waarin eigen talenten tot recht kunnen komen. Voor Cufflink.nl staat naast klantervaring en beleving van het product dan ook een ieder centraal die onderdeel uit maakt van de keten.

Together we stand with cufflink style

Our story v2