Lancering Cufflink.nl

Logo cufflink.nl

Met trost lanceren wij Cufflink.nl.  De website voor unieke handgemaakte manchetknopen.

Vanuit de zoektocht naar unieke kwalitatief mooie manchetknopen en de gedachte iets terug te willen doen voor de samenleving is Cufflink.nl onstaan. Toen we de unieke exemplaren niet konden vinden raakten we in gesprek met lokale edelsmeden in Sri Lanka. Hieruit is een bijzondere samenwerking ontstaan. Met pure passie en uit liefde voor het vak realiseren deze ondernemers nu de unieke Cufflink.nl ontwerpen.

We kopen de handgemaakte manchetknopen in tegen een eerlijke prijs. Vanuit onze verkopen geven we jongeren een kans door bij te dragen aan de scholing van deze kinderen. Om zo de kleine ondernemers en onze toekomst een goede kans te kunnen bieden.

Together we stand with cufflink style

We hebben manchetknopen voor elke gelegenheid. Van de Classics collectie voor elke gelegenheid, de Subtle collectie voor diegene die net iets specifieker willen zijn en de Royal collectie met manchetknopen waarbij edelstenen de eye catcher zijn van de manchetknopen. Mocht je iets willen wat je niet kan vinden vraag dan naar de mogelijkheden, we helpen je graag.

Om de lancering te vieren we geven we tijdelijk een korting van 20% op ons assortiment. Gebruik hiervoor de promotiecode: Lancering2020.

Bezoek onze shop Cufflink.nl om alles te vinden over onze uniek manchetknopen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy